Prosjektstyring

Organisering av digitale utviklingsprosjekter kan være krevende og svært komplekst. Vi tilbyr konsulenttjenester innen prosjektstyring enten som en del av et samspilt utviklingsteam, eller til å bidra inn i kundens team.

Våre erfarne prosjektledere har en smidig tilnærming og vil ha fokus på å skape samspill, struktur og forutsigbarhet for å oppnå verdiskapning raskt og kontinuerlig, samtidig som man ivaretar kvaliteten og risikohåndteringen.

Prosjektlederen har som mål å skape et selvorganiserende og høytytende team, som kan levere verdi kontinuerlig og tilpasse seg endringer raskt. De sørger for riktig kompetanse til rett tid, og at teamet har nødvendige ferdigheter, rutiner og kunnskap for å kunne jobbe effektivt og produktivt mot samme mål.

prosjektledelse

Støtteroller

Systemutvikling

Våre dyktige systemutviklere realiserer dine prosjekter. Vi tror på det å jobbe smidig i tverrfaglige team og løse oppgaven inkrementelt. Det gir forutsigbarhet og sikrer kvalitet.
Les mer

UX/ui-design

En god brukeropplevelse og inkluderende design er avgjørende for om en løsning vil bli tatt i bruk. Innsikt og forståelsen for den totale kundereisen er nøkkelen til å lykkes med den digitale satsningen.
Les mer

Arkitektur og integrasjoner

Vi hjelper deg til å velge riktig kombinasjon av datakilder, støttesystemer, skytjenester og applikasjoner, og setter de sammen slik det er hensiktsmessig for din bedrift.
Les mer

ARTIKLER OM PROSJEKTSTYRING og prosess I HEADIT

Hva gjør en systemutvikler god?

Å designe et robust, skalerbart og effektivt system er ingen liten oppgave. En systemarkitekt er en nøkkelperson i design og implementering av komplekse datasystemer. Rollen krever en allsidig kompetanseprofil som dekker både tekniske og forretningsmessige behov.

LES MER

Hva kan du forvente når du leier kompetanse hos Headit

Håndtering av utviklingsressurser kan være komplekst, spesielt når behovene er flere enn hendene som skal løse de. På dette stadiet kan det være lurt å vurdere å leie konsulenter. Hos Headit streber vi etter å gjøre denne prosessen så strømlinjeformet, fleksibel og effektiv som mulig.

LES MER