Om deg, som kunde

Du lever i en hektisk hverdag og vil helst ikke bekymre deg for alt som foregår i din IT-løsning. Du vil ha færre møter, og bedre resultater. Du er kostnadsbevisst og opptatt av hva du får igjen for pengene. Du vet hva slags løsning du har, men vet også at behovene ikke dekkes helt av de standardsystemene du har funnet til nå. Du trenger rett og slett en mer bekymringsfri IT-hverdag.

Derfor ønsker du en dedikert samarbeidspartner som kan hjelpe deg med å navigere trygt gjennom dine IT-relaterte avklaringer og beslutninger. Slik at du kan tenke på de større spørsmålene.

Vi vet at du vil sette pris på en uavhengig rådgiver med god forretningsforståelse som du kan stole på og føle deg trygg med, i prosjekt etter prosjekt.

… har vi rett? I så fall, kom og snakk med oss om hva du trenger.

Om deg, som ansatt

Du har alltid sagt i intervjuer at du er positiv og selvstendig, men det stemmer bare om du jobber med det du elsker: å løse en IT-utfordring. Så du ser etter en utfordrende arbeidsplass hvor du kan få prøvd dine evner på mange forskjellige områder, både faglig og personlig.

Du liker å forstå ulike problemstillinger for å løse kundens utfordringer på en best mulig måte. Du synes det er motiverende å ha reell påvirkningskraft på din arbeidsplass. Du er en tillitsfull person som er stolt av ditt arbeid og dine evner.

Det er viktig for deg å gjøre en god jobb … og du vet at du trenger en arbeidsplass som lar deg utvikle deg og bli bedre.

… stemmer det? I så fall, kom og vis oss hvem du er.