Ledige stillinger

Vi har for øyeblikket flere ledige stillinger

Nysgjerrige og engasjerte systemutviklereSøk her

Vi ser etter flere nysgjerrige og engasjerte systemutviklere

Vil du jobbe med alt fra forretningsutvikling til programkoding?

Vi i Headit ønsker å legge til rette for at alle våre ansatte har de mulighetene de måtte ønske seg, og har masse spennende som skjer fremover.

Vi er stadig på utkikk etter flere systemutviklere og inviterer gjerne til en uforpliktende prat. Hos oss vil du være en av familien, og et viktig navn når vi skal fortsette vår utvikling fremover!

Hva vi kan gi deg:

Vi er 32 dedikerte og engasjerte mennesker som sammen skaper et kompetent og tverrfaglig miljø. Kultur og samhold er viktige elementer for oss, og vi ønsker å involvere de ansatte slik at alle føler eierskap til sitt arbeid. Vi har som ambisjon å skape en arbeidsplass som ser viktigheten i personlig og faglig utvikling, og har blitt Great Place To Work-sertifisert for tredje året på rad. Videre har vi dedikert minimum 100 timer i året hvor du som ansatt kan få den utviklingen du ønsker deg.

Hos oss vil du få muligheten til å jobbe tett på, og sammen med, mange ulike kunder og bransjer. Vi har stort fokus på teamfølelsen, slik at du alltid skal ha noen å sparre og dele utfordringer med. En uke kan du jobbe i team på prosjekt ute hos kunden og tett på deres kjernevirksomhet, mens andre uker vil du være på kontoret og kan sparre med flere ivrige kollegaer.

Selv om vi ønsker å ha aktivitet på kontoret, betyr det ikke så mye hvor du bor. Vi praktiserer fleksible løsninger for samhandling og legger til rette for at du kan bo "hvor som helst". Det viktigste er at kulturen og samholdet fungerer. For å støtte oppunder fellesskapet har vi også et aktivt miljø utenfor jobb, med mye sosial aktivitet og bedriftsidrettslag.

Hvem er du?:

For å komplimentere de allerede faglig dyktige menneskene vi har, og for å spisse oss mot nye spennende oppdrag, ønsker vi at du har relevant utdannelse og/eller arbeidserfaring.

Det som er viktigst for oss er at du passer inn i den gode kulturen vår, og er derfor interessert i å bli kjent med deg og hva du er opptatt av. Det skader aldri å bli bedre kjent med nye mennesker og snakke om fag og spennende arbeidshverdager.

Ring  Rune Kollstrøm på tlf 982 04 840 eller Stian Andrå på tlf 991 54 810, eller send oss en mail for en uforpliktende prat. Vi gleder oss til å bli kjent med deg!

Rune Kollstrøm - Tlf 982 04 840
Stian Andrå - Tlf 991 54 810

Artikler om kultureN I HEADIT

Vi trenger flere kvinner inn i IT-bransjen

LES MER

For tredje året på rad har vi fått anerkjennelsen «Great Place To Work».

Tillit er grunnleggende for god arbeidskultur. At man som arbeidstaker opplever troverdighet, rettferdighet og respekt, skaper tillit. Dette er hovedparameterne man blir målt etter i Great Place to Work-undersøkelsen, og vi er derfor veldig stolte over å kunne si at vi, for tredje året på rad, fikk anerkjennelsen «Great Place To Work».

LES MER