Vi søker salgs- og markedsansvarlig

Ser du etter en utfordrende arbeidsplass hvor du kan få prøvd dine evner på mange forskjellige områder, både faglig og personlig? I så fall, kom og vis oss hvem du er!

Vi søker en erfaren person som kan være med å selge og markedsføre våre tjenester. Vi har hittil ikke hatt dedikerte personer på området. Våre tjenester er hovedsakelig blitt solgt til etablerte kunder, gjennom relasjoner og gode referanser.

Vi ønsker å vokse videre og trenger derfor å fokusere mer på salg og markedsføring. Dette er en nyopprettet stilling, så du vil få stor påvirkning til å forme innhold.

Det er avgjørende at du har evner til å forstå kundens prosesser og forretning. Kunne se utfordringer og sette disse i sammenheng med hvordan vi kan bidra til å løse de med våre tjenester. Du bør ha bred erfaring med løsningssalg innenfor IKT. Det er en fordel om du allerede har en etablert kontaktflate med kunder som kan ha behov for våre tjenester.

Stillingen vil også medføre oppfølging av kunder med mål om å utvikle kunden over tid.
Langsiktighet og tålmod er nødvendig.

Andre viktige kvalifikasjoner til deg:
– har høgskole
– eller universitetsutdannelse
– er positiv og utadvendt
– har god skriftlig og muntlig framstillingsevne (på norsk)
– er god til å samarbeide og har evne til å ta ansvar og jobbe selvstendig
– håndterer og trives med mange samtidige arbeidsoppgaver
– kan dokumentere relevant erfaring
– du må gjerne ha erfaring som prosjektleder

Vi kan tilby konkurransedyktig lønn, gode pensjons- og forsikringsordninger i lyse og trivelige lokaler sammen med en gjeng dyktige og hyggelige medarbeidere her på Hamar.

Stillingen vil rapportere til daglig leder.

Ta kontakt med daglig leder Rune Kollstrøm for nærmere informasjon, se Kontakt oss.

Søknadsfrist: 01.03.2015

stillingAnnonse