Tilbake
ALLE INNLEGG
Vi ønsker å være en av Norges beste arbeidsplasser

Vi ønsker å være en av Norges beste arbeidsplasser

June 1, 2023
Ønsker du en spennende karriere, samt en fleksibel hverdag ved siden av, eller kanskje ønsker du å jobbe ifra et helt annet land? Kanskje du ønsker deg mer kompetanseheving, eller å ha det mer sosialt med dine ansatte? Da burde du fortsette å lese hva vi i Headit kan tilby deg som ansatt hos oss.

Vi i Headit lager unike digitale løsninger som bidrar til en økt forretningsverdi. Vi tror på å jobbe tverrfaglig og å sitte på samme side av bordet med kundene våre, for å kunne klare å implementere og utvikle de beste ideene.  
Vi arbeider tett på kunder lokalt, regionalt, nasjonalt og også utenfor landets grenser. Vi er en aktør som deltar og bidrar i mange nettverk og klynger for å dele kompetanse og erfaring, og ikke minst for å lære. Vi setter pris på de ansatte og ønsker at de skal trives, og vite at de har støtte i både kollegaer og selskap. Dette fokuset gjør at vi har blitt belønnet med prisen “Great Place To Work”, tre år på rad.


Hos oss i Headit vil du ikke kun være et nummer i systemet, vi vil gi deg et tydelig ansvar og stemme i bedriften fordi din mening er viktig! I tillegg ønsker du kanskje å utvikle deg for å nå dine mål, eller teste ulike fagområder og prosjekter. Studier viser at 45% mener faktiske eller forventede endringer i arbeidsmarkedet gjør at de trenger mer opplæring og gode utviklingsmuligheter for å holde seg relevante (Ranstad, 2022).

Headit tilbyr ansatte karriere og utviklingsmuligheter innen det faglige og personlige, hvor du selv kan påvirke om du ønsker å jobbe med egne prosjekter, kurs, sertifiseringer eller ønsker teste ut en ny rolle eller et nytt prosjekt.

 


Har du fritidsinteresser som du sliter med å få gjort på grunn av en fast arbeidstid? Eller kanskje du har et hektisk familieliv, som setter grenser for balansen mellom jobb og fritid? Studier ifølge Ranstad viser at over de siste 18 månedene har 51% revurdert om jobben de har passer deres livsstil, dette kan tyde på at bedrifter ikke har et stort nok fokus på at de ansatte skal finne en balanse mellom livsstil og jobb.

Vi i Headit gir deg muligheten til å påvirke din egen hverdag. Vi ønsker så klart at du skal elske jobben du gjør, men også at du skal ha ekstra overskudd og glede i hverdagen til de tingene og personene du elsker. Under pandemien fikk flere av befolkningen oppleve en ny og mer remote arbeidshverdag, denne nye arbeidshverdagen gjorde at hele 54% av befolkningen fant det lettere å balansere livet sitt og jobb sammen (Ranstad, 2022). Dette er en ny arbeidsdag som ikke kommer til å forsvinne, og vi i Headit vil gi deg muligheten til å jobbe ifra hvor du vil, fleksible arbeidstider og en god ryggrad av en bedrift som støtter deg om det skulle være noe.  

Høres Headit ut som et sted du passer inn, og ikke minst et sted du vil trives? Så bra, for vi søker flere ansatte nemlig. Sjekk ut våre ledige stillinger og send oss en mail, så kontakter vi deg for en hyggelig kaffeprat  

Kilde: Ranstad, 2022 "Halvparten av arbeidsstyrken åpne for ny jobb"

Flere artikler