Tilbake
ALLE INNLEGG
Mythbuster konsulentbransjen

Mythbuster konsulentbransjen

June 1, 2023
Det er mange myter om livet som konsulent. Noen av de har sikkert grobunn i sannheter med modifikasjoner, men under kan du lese litt om myter og fakta rundt konsulenttilværelsen hos oss i Headit AS.

MYTE: Du jobber alene ute hos kunde.


FAKTA: Som ansatt i Headit er du en del av et tverrfaglig team som løser oppgaver inhouse eller ute hos kunden.  Dette gjør at du har faglige sparringspartnere rundt deg til enhver tid. Selvsagt kan det være oppdrag hvor du er den eneste fra Headit som jobber for denne kunden, men dette er kun hvis du selv er komfortabel med det.


MYTE: Du jobber mye overtid


FAKTA: Hos oss har vi 7,5t arbeidsdager med stor grad av fleksibilitet både når det kommer til hvor du jobber fra og når jobben utføres. Overtid skal alltid avtales og vi applauderer både de som ønsker kun normal arbeidstid og de som ønsker å jobbe ekstra.


MYTE: Du må skaffe dine egne oppdrag.


FAKTA: Absolutt ikke! Hos oss har vi et eget salgsteam som sikrer spennende oppdrag for våre konsulenter. Selvsagt er det ingenting i veien for at du som konsulent ser muligheter hos kundene du jobber for og spiller inn disse forslagene til salgsteamet. Våre konsulenter er tross alt vårt sterkeste markedsføringskort.


MYTE: Vi går i dress på jobb.


FAKTA: Noen av oss trives best i blazeren, men de aller fleste går i akkurat det de selv ønsker og trives best i. Vi er alle forskjellige og det er slik det bør være. Men hawaiiskjorten lar vi bli hjemme.MYTE: Kvinnelige konsulenter tjener mindre enn menn.


FAKTA: Det er 2023, er det ikke?! Hos oss har vi ingen kjønnsforskjell i lønningene. Her får man betalt for sin kompetanse og innsats, uansett.  

MYTE: I konsulentbransjen er det mye spisse albuer.


FAKTA: Hos oss er det mer latter, glimt i øyet og mye moro sosialt. Vi verdsetter delingskultur og rause ansatte høyt, både sosialt og faglig. Vi har som mål å være av de beste på aktiviteter som gir sosialt påfyll og vennskap også på jobben. Dette er aktiviteter som foregår både i arbeidstiden og på fritiden.

Flere artikler