Tilbake
ALLE INNLEGG
Headit ansatte 5 utviklere i høst

Headit ansetter 4 nye utviklere

September 7, 2023
En knallstart på det nye året. Vi gleder oss over å ha signert 4 nye arbeidskontrakter og en praksisplass med oppstart i august.
Vi har en ambisjon om vekst, noe som betyr at vi trenger å utvide teamet vårt

sier Stian Andrå, HR-sjef i Headit.

Selv om markedet kanskje ikke bruser like sterkt som for seks måneder siden, er det tydelig at mange selskaper fortsatt etterspør design- og utviklingsekspertise, påpeker han.

Hvorfor velger de ansatte Headit?

I vår bransje kan det virke som det er flere jobbtilbud enn det er søkere. "Før jeg landet på Headit, ble jeg kontaktet av flere rekrutteringsagenter med jobbtilbud," deler en av de nyansatte. Faktorer som trivsel, trygghet, åpenhet og en flat organisasjonsstruktur var avgjørende for de nyansatte i valget av arbeidsplass.

Svein Kåre, en systemutvikler i teamet, deler sin observasjon fra jobbintervjuet:

Jeg la merke til at det var daglig leder som ryddet møterommet da vi skulle gå. Det ga et veldig positivt førsteinntrykk.

Selv om ansatte verdsetter en flat struktur, er det ikke ønskelig å eliminere alle hierarkiske nivåer. Ansvar bør fordeles på en strukturert måte, men samtidig gi en følelse av at alle er en del av samme team og har like mye å si. For eksempel fordeles HR-ansvar blant de ansatte.

Når det kommer til de ansattes første uke, har Headit levert som forventet. De har gjennomgått et forskningsbasert beste praksis onboardingsprogram, og har også blitt tildelt mentorer. "Vi har satt av tid den første uken til å introdusere de til kollegaer, og de har også deltatt i forskjellige aktiviteter i forkant av oppstart som sommerfest, kvartalssamling og gokart," sier Stian.

Jeg føler meg veldig ivaretatt, og har følt meg velkommen fra dag en.

Mathias - Systemutvikler

Flere artikler