Tilbake
ALLE INNLEGG
Bouvet ASA overtar Headit AS i Innlandet

Bouvet ASA overtar Headit AS i Innlandet

September 12, 2023
Bouvet ASA har inngått avtale med å kjøpe Headits virksomhet i Innlandet, avtalen trer i kraft i løpet av september.

Samtlige ansatte fra Headit blir med videre og pågående kundeoppdrag videreføres sømløst uten påvirkning av leveransene. Vi skal fortsette det gode samarbeidet med eksisterende kunder.

Headit vil bli fullt integrert i Bouvet og vil operere under Bouvet Øst, som allerede har kontorer i Oslo, Sandvika og Drammen.

Vi har lenge ønsket å etablere oss i Innlandet. Med Headits kompetanse og lokale tilstedeværelse, planlegger vi å bygge videre på det solide grunnlaget Headit har skapt gjennom sine 20 driftsår. Målet er å etablere oss som et ledende kompetanse- og konsulentmiljø i regionen.

Per Gunnar Tronsli, CEO i Bouvet

Headit AS forener krefter med sterkt fagmiljø

Bouvet er et ledende konsulentselskap innen IT og digital kommunikasjon. Bouvet bistår aktører i privat og offentlig sektor med digitalisering, og hjelper dem å møte utfordringene så vel som å utnytte mulighetene som ny teknologi gir dem. Bouvet har mer enn 2200 ansatte spredt på 16 kontorer i Norge og Sverige. Bouvet er notert på Oslo Børs under tickeren 'BOUV.

For at Headit skal kunne utvikle seg videre med å være et ledende kompetanse- og konsulentmiljø i Innlandet, er vår inntreden i Bouvet et viktig og naturlig steg i en slik retning. Med våre verdier og vår kultur med folk i fokus og et sterkt faglig miljø, har vi mange likhetstrekk med hverandre. Ved å bli en del av Bouvet vil vi kunne bygge videre på det vi allerede har etablert i Headit, men allikevel bli en del av noe mye større.

Rune Kollstrøm, daglig leder i Headit.

For ytterligere informasjon:
Per Gunnar Tronsli, Administrerende direktør i Bouvet ASA, Tlf. +47 900 20 622
Rune Kollstrøm, Administrerende direktør i Headit AS, Tlf. +47 982 04 840

Bouvet Norge

Flere artikler