Tilbake
ALLE INNLEGG
Ta beslutninger basert på riktig og bearbeidet informasjon

Ta beslutninger basert på riktig og bearbeidet informasjon

June 1, 2023
For å henge med i digitaliseringen er det viktig å kunne administrere store mengder data, finne enkelt frem i dem og gjøre de mer tilgjengelige. En dataplatform bidrar til at din virksomhet fatter beslutninger basert på riktig og bearbeidet informasjon.

Vi i Headit har igjennom mange år tilegnet oss innsikt som viser at det er et stort behov for struktur i dataene ute i de forskjellige virksomhetene.  

En moderne dataplattform automatiserer uthentingen av informasjon fra ulike systemer, både internt og eksternt. For eksempel fra ERP, kundeløsninger, fag- og produksjonssystemer, og eksterne kilder som Brønnøysundregistrene og Folkeregisteret.?Informasjonen kobles sammen på tvers av systemene og gjør det mulig å skape felles forståelse og innsikt i dataene. Plattformen kan sørge for at data følger prosesser i virksomhet, gir bedre kontroll og at kundeinformasjon er oppdatert med relevant informasjon i alle systemer. Resultatet kan hentes ut i rapporter med verktøy som Microsoft PowerBI, Tableau, Qlik og lignende.
Dataplattformen åpner også opp for mer avansert bruk av dataene, for eksempel til Data Science og maskinlæring, som igjen åpner helt nye muligheter for våre kunder.
Vi ønsker å øke vår kapasitet og kompetanse slik at vi kan bistå enda flere av våre kunder med å bygge tilpassede dataplattformer. Vi ser alltid etter flinke folk som ønsker å jobbe med dataplatform.

Flere artikler