Tilbake
ALLE INNLEGG
Vi lanserer åpen personalhåndbok!

Vi lanserer åpen personalhåndbok!

June 1, 2023
Vi ønsker å være verdens beste arbeidsplass. Den siste tiden har vi tenkt, diskutert og blitt enige om det vi selv mener er de beste godene og arbeidsvilkårene. De har vi nå vedtatt og publisert i en åpen personalhåndbok.

Hvorfor vil vi ha en åpen personalhåndbok?

En åpen personalhåndbok skal være et godt oppslagsverk for ansatte. Den kan hjelpe de å forstå sine rettigheter og ansvar som ansatte, så vel som retningslinjene og prosedyrene de må følge. Dette kan bidra til å sikre at alle ansatte behandles rettferdig og konsekvent, og kan bidra til å forhindre misforståelser og konflikter.

I tillegg kan en åpen personalhåndbok være spesielt nyttig for nyansatte. Når du starter en ny jobb, kan det være overveldende å prøve å huske alle retningslinjene og prosedyrene du forventes å følge. Å ha tilgang til en åpen personalhåndbok kan hjelpe nye medarbeidere å komme raskere i gang, da det gir dem en helhetlig oversikt over selskapets retningslinjer og prosedyrer.

For å tiltrekke seg og beholde de beste folka er det lurt å være åpen og transparent om arbeidsforhold og arbeidsgoder. I dagens konkurranseutsatte arbeidsmarked leter arbeidstakere etter selskaper som prioriterer de ansatte. Ved å være åpen om arbeidsforhold og arbeidsgoder kan vi vise hva som er viktig for oss slik at man vet hva man kommer til.

Vi er veldig fornøyde med vår personalhåndbok, men den er på ingen måte ferdig. Ved at den er åpen er det også enklere for hver og en å se potensialet for forbedring slik at vi kan gjøre grep deretter. Det er ganske enkelt et verktøy for å bli en enda bedre arbeidsplass.

Ta en titt på vår personalhåndbok her

Flere artikler