Artikler

Peak Shaper: Nettbransjen på vei mot det grønne skiftet

Regjeringen vil redusere klimautslipp med 55% innen 2030. For å nå målet må store deler av Norge elektrifisere samfunnet med grønn energi. Det er bare et problem, nettet vi har brukt 100 år på å bygge er fullt. Vi i Headit bidrar med design av digitale løsninger for å møte morgendagens utfordringer.

LES MER

UX designerens rolle i alle utviklingsfaser

Som UX designer har man ansvar for den helhetlige brukeropplevelsen til et produkt eller en tjeneste. En UX-designers viktigste oppgave er å være nysgjerrig, utforskende og sikre at produktet eller tjenesten som lages både er attraktiv og brukervennlig. Som brukernes stemme inn i et utviklingsløp er det viktig at UX-designeren følger utviklingen hele veien til mål. Ettersom et vanlig utviklingsløp

LES MER

Spar tid, penger og ressurser med brukertesting

Brukertesting er ikke en ny metode på markedet, men for mange er dette fremdeles en ukjent og en ny måte å jobbe på. Brukertesting er gunstig å ta i bruk både for brukere og bedrifter, og i denne artikkelen skal vi ta for oss hvorfor

LES MER
geno logo
Vi opplever at Headit bidrar med konstruktive medarbeidere som er "framme i skoa" og proaktive i oppdragene sine.
tokvam logo
Vi har fått til en innovasjon innen snørydding og veiarbeid med appen Easyplan. Et godt samarbeid har vært avgjørende for at vi har lykkes med satsningen.
Dun Bradstreet logo
Vi regner ikke Headit som en ekstern leverandør, men som en partner som deler våre utfordringer og visjoner
Isisflo logo
En smidig tilnærming på utviklingen har gjort det mulig å gjøre nødvendige justeringer og prioriteringer underveis ved at vi hele tiden kan se resultatene.
Eidsiva logo
Månedsavregning har nå gått fra å ta to dager til to timer i nytt system.