Artikler

Headit blir en del av Trainee Innlandet

Det å sikre rett kompetanse og rekruttere spesialister er noen av fremtidens største utfordringer når vi ser på nyere forskning. Derfor ønsker Headit å ta ansvar og bidra til å styrke Innlandet som region for IT og systemutvikling. Det å inngå samarbeid på tvers av bransjen og sammen med aktører som ønsker å bygge regionen er viktig. Derfor har vi bestemt oss for å bli en del av Trainee Innlandet.

LES MER

Samfunnsansvar - å gjøre en forskjell

I Headit snakker vi ofte om hvordan vi kan gjøre en forskjell. I det daglige jobber vi med å gjøre en forskjell for kundene våre og bruke vår kompetanse til å hjelpe kundene våre å lykkes. Men vi har også et ønske om å bidra ellers i samfunnet, rett og slett ta samfunnsansvar – og gjøre en forskjell.

LES MER
geno logo
Vi opplever at Headit bidrar med konstruktive medarbeidere som er "framme i skoa" og proaktive i oppdragene sine.
tokvam logo
Vi har fått til en innovasjon innen snørydding og veiarbeid med appen Easyplan. Et godt samarbeid har vært avgjørende for at vi har lykkes med satsningen.
Dun Bradstreet logo
Vi regner ikke Headit som en ekstern leverandør, men som en partner som deler våre utfordringer og visjoner
Isisflo logo
En smidig tilnærming på utviklingen har gjort det mulig å gjøre nødvendige justeringer og prioriteringer underveis ved at vi hele tiden kan se resultatene.
Eidsiva logo
Månedsavregning har nå gått fra å ta to dager til to timer i nytt system.