Aktuelt

Her kan du lese våre nyeste innlegg. Bruk gjerne kategorier som filtre

5 alternativer til standard ERP systemer

5 alternativer til standard ERP systemer

ERP-systemer (Enterprise Resource Planning) har blitt et sentralt verktøy for mange virksomheter, ved å integrere og strømlinjeforme ulike forretningsprosesser. Men hva hvis standard ERP-systemer ikke passer til din virksomhet? Enten de er for omfattende, for komplekse, eller rett og slett ikke tilfredsstiller dine unike behov. Her er fem muligheter du kan vurdere.

LES MER
Hva kan du forvente når du leier kompetanse hos Headit

Hva kan du forvente når du leier kompetanse hos Headit

Håndtering av utviklingsressurser kan være komplekst, spesielt når behovene er flere enn hendene som skal løse de. På dette stadiet kan det være lurt å vurdere å leie konsulenter. Hos Headit streber vi etter å gjøre denne prosessen så strømlinjeformet, fleksibel og effektiv som mulig.

LES MER
Hva gjør en prosjektleder god?

Hva gjør en prosjektleder god?

I Headit har vi flere dyktige prosjektledere. Deres jobb handler om å forstå, håndtere og kontrollere. Dette utgjør å være i stand til å ta beslutninger, gjennomføre, planlegge, organisere og ivareta den totale prosessen for å sikre utførelsen av de funksjonene prosjektet er satt til å løse.

LES MER
Forskjellen på tradisjonell og smidig prosjektledelse

Forskjellen på tradisjonell og smidig prosjektledelse

Headit har dyktige prosjektledere med bred erfaring. Når vi skal gjennomføre og lede et prosjekt vil valget av metode påvirke både hvordan vi planlegger og gjennomfører leveransen. Men aller mest hvordan vi leverer verdi, håndterer endringer og utnytter ressursene gjennom ulike faser.

LES MER
Hybrid prosjektledelse

Hybrid prosjektledelse

Prosjektledelse er et komplekst arbeidsområde. Prosjektlederen har ansvaret for å nå prosjektmålet gjennom andre. For å lykkes med dette må man tilpasse prosessene slik at de virkelig passer, både teamet og prosjektet.

LES MER
Smidig verdiskapning

Smidig verdiskapning

Alle virksomheter lever av verdiskapning i en eller annen form som skaper et verditilbud og igjen gir virksomheten inntekter. I prosjekter hvor man utvikler produkter eller tjenester vil en viktig del av verdiskapningen være en beskrivelse av hvordan man arbeider for å finne løsninger på kundenes behov. I Headit har vi god erfaring med smidig verdiskapning.

LES MER
geno logo
Vi opplever at Headit bidrar med konstruktive medarbeidere som er "framme i skoa" og proaktive i oppdragene sine.
tokvam logo
Vi har fått til en innovasjon innen snørydding og veiarbeid med appen Easyplan. Et godt samarbeid har vært avgjørende for at vi har lykkes med satsningen.
Dun Bradstreet logo
Vi regner ikke Headit som en ekstern leverandør, men som en partner som deler våre utfordringer og visjoner
Isisflo logo
En smidig tilnærming på utviklingen har gjort det mulig å gjøre nødvendige justeringer og prioriteringer underveis ved at vi hele tiden kan se resultatene.
Eidsiva logo
Månedsavregning har nå gått fra å ta to dager til to timer i nytt system.